Kultaranta Resort järjestää arvonnan, jonka pääpalkintona arvotaan 10 kpl 319 € arvoisia lahjakortteja kaikkien uutiskirjeen tilaajien kesken. Osallistumisaika on 1.7–30.9.2022. Arvontaan voi osallistua vain kerran.

Arvonta suoritetaan osallistumisajan päätyttyä ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Järjestäjä voi arpoa uuden voittajan, mikäli alkuperäiseen ei saada yhteyttä tai voittaja kieltäytyy palkinnosta. Voittajan nimi voidaan julkaista kampanjan järjestäjän kanavissa. Kultaranta Resort maksaa arpajaisveron. Osallistujien henkilötietoja käsitellään asiakasrekisterin mukaisesti.

Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Jos osallistujaa on syytä epäillä sääntöjen vastaisesta toiminnasta, järjestäjällä on oikeus hylätä osallistuminen.
Palkinnot

Palkintona on 10 kpl lahjakortteja majoituspakettiin. Palkinnon arvo on noin 319 euroa.

Palkinto sisältää:

Palkinto on voimassa 12 kk. Voittoa ei voi muuttaa toiseksi palkinnoksi tai rahaksi, eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle. Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä.