golf

Golfkausi 2024 – pelioikeudet myynnissä!

Upea 18-reikäinen golfkenttä karun kauniissa saaristomaisemassa tarjoilee parhaat peliolosuhteet niin pro-tason pelaajille kuin ensikertalaisillekin.

Golfia upeassa saaristomaisemassa

Kesällä 2007 Kultaranta Resortin alueelle avattiin karun kauniiseen saaristolaismaisemaan sijoittuva, ruotsalaisen golfarkkitehti Jan Sederholmin suunnittelema 18-reikäisen golfkenttä. Kentän tasokkaat väylät on suunniteltu erityisesti tavallisen klubipelaajan tarpeita ja toiveita vastaaviksi. 

Myös golfin harjoittelumahdollisuudet Kultaranta Resortissa ovat monipuoliset. Sekä 5-reikäinen Par3 että monipelikenttä soveltuvat mainiosti lähipeli- ja puttiharjoitteluun. Lisäksi lähipelialueella on myös perinteinen katettu Driving range sekä hyvin hoidettu puttiviheriö. Driving rangella käytössä lyöntimaton lisäksi luonnonnurmi

Golf Kultarannassa:

Pääkenttä 18 väylää

Harjoituskenttä 5 väyläinen par3

Range – osittain katettu

Harjoitusviheriöt x 2

Trackman 4 simulaattori x 2

12 golfautoa

Seura: KGCN

Kultaranta Golf Club Naantali ry on perustettu marraskuussa 2006. Alussa jäsenmäärältään hyvinkin pienen seuran maine mukavana ja hyvähenkisenä golfyhteisönä on kiirinyt ja jäsenmäärä on kasvanut. Lue lisää seuran sivuilta.

Varaa pelivuorosi

KGCN jäsenet

Vieraspelaajat

Caddiemaster

075 326 6000

caddie@kultarantaresort.fi

Pääyhteistyökumppanit

Yhteistyökumppanit