Ajankohtaista

Ajankohtaista

Täällä pääset tutustamaan ajankohtaisiin asioihin ja tiedotteisiin!

 • Päivittäin vaihtuva buffetlounas tarjoillaan arkisin klo 11.00 – 14.00. Lounas sisältää runsaan salaattipöydän, lämpimän keiton, leivän ja levitteen, lämpimän pääruoan, lämpimän kasvisvaihtoehdon sekä veden, kahvin/teen ja pienen makean.

  Lounaan hinta on 14,50 € / aikuinen ja 7,25 € / 4-12-vuotias lapsi tai keitto ja salaattilounas 11,50 €.

  Osta 10 kerran lounaskortti paikan päältä hintaan 129 €.

 • Golf50+ -leirit ovat saavuttaneet suuren suosion golfareiden keskuudessa. Kolmen päivän mittaisilla leireillä keskitytään loistavan promme, Ville Rintalan, johdolla jokaisen golfarin henkilökohtaisiin tarpeisiin sekä nautitaan upeista puitteista sekä ruokailuista Kultaranta Resortin saaristomaisemissa.

 • Kurssilla opetetaan golfin perusteet niin käytännön kuin teorian tasolla eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Kurssille mukaan tarvitset vain sään mukaisen varustuksen sekä iloista ja oppivaista mieltä. Jos sinulla on jo omat välineet ota ne mukaan. Tule mukaan tai vinkkaa kaverille!

 • Etsimme nyt useisiin eri tehtäviin kesä- ja kausityöntekijöitä vuodelle 2023. Työntekijöillemme tarjoamme kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi ja oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

 • Vietä mukava päivä ystäväsi kanssa keväisessä hyvinvointitapahtumassa. Ohjelma ja lipunmyynti on nyt avattu!

 • Kultaranta Resortissa saat nauttia tasokkaasta golfkentästä, kattavista harjoitusmahdollisuuksista ympäri vuoden, laajoista ravintola- ja oheispalveluista sekä uniikeista tiloista kauniin saaristoluonnon keskellä.

  Pelioikeushinnat päivittyvät 1.4.2023, mutta maaliskuun ajan voimassa ovat vielä vanhat hinnat. Rajattoman pelioikeuden hinta on päivityksen jälkeen 1.045 euroa ja Premium-pelioikeuden hinta 1.345 euroa. Toimi siis heti ja varmista pelaamisesi tulevalle kaudelle!

 • Executive Lukupiiri järjestettiin ensimmäisen kerran elokuussa 2022. Erittäin positiivisen palautteen jälkeen tapahtuma saa jatkoa 11.-12.5.2023 Kultaranta Resortissa!

 • Visit Naantali ja Visit Turku – sivustojen kautta pääset tutustumaan ajakohtaisiin palveluihin koko alueellamme. Vieraile sivustoilla ja täydennä lomasi upean alueemme tarjonnalla!