Ajankohtaista

Ajankohtaista

Täällä pääset tutustamaan ajankohtaisiin asioihin ja tiedotteisiin!

 • Musiikkia ja runoutta Sinikka Sokan, Miiko Toiviaisen ja Eero Ojasen seurassa

  Yllätyksiä täynnä oleva ilta lupaa ainakin musiikkia ja runoutta, silkkiä ja samettia sekä intohimoa ja kohtalon johdatusta, kun kolme lahjakasta taiteilijaa esiintyy ensi kertaa yhdessä.

  Lavalle astuvat Turun Kaupunginteatterin Cabaret-musikaalissa hurmanneet Sinikka Sokka ja Miiko Toiviainen, ja heitä säestää kapellimestari, säveltäjä ja pianisti Eero Ojanen. Sokka on rakastettu laulaja ja näyttelijä, ja Toiviainen on tuttu muun muassa KOM-teatterista ja Stella Polariksesta.

  Tapahtuma järjestetään Merisalissa (Nunnakatu 14), ja se kestää väliajan kanssa noin 2 tuntia.

 • Herkullinen lounaamme pitää sisällään salaattipöydän ja keiton, lämpimän ruuan ja kasvisvaihtoehdon sekä kahvin/teen ja jälkiruuan.

  Buffetlounaan hinta 14,90 € (4-12-vuotiaat -50% ja alle 4v. ilmainen). Lunasta edullinen 10-kortti hintaan 132 €.

  Tervetuloa herkuttelemaan suositulle kotiruokalounaalle!

 • Kurssilla opetetaan golfin perusteet niin käytännön kuin teorian tasolla eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Hinta sisältää opetuksen, välineet, pallot, kurssimateriaalin sekä itse green card –kortin. Jokaiselle kurssin suorittaneelle on tarjolla edullisia pelioikeuspaketteja sekä liittyminen Kultaranta Golf Club Naantaliin ilman liittymismaksua.

 • Golfkauden 2024 pelioikeudet ovat myynnissä!

  Toimi siis heti ja varmista pelaamisesi kaudelle 2024!

 • Talven ryhmäliikuntakalenteri on julkaistu. Tule pitämään kunnostasi huolta ja tervetuloa treenaamaan!

 • Visit Naantali ja Visit Turku – sivustojen kautta pääset tutustumaan ajakohtaisiin palveluihin koko alueellamme. Vieraile sivustoilla ja täydennä lomasi upean alueemme tarjonnalla!