Ajankohtaista

Ajankohtaista

Täällä pääset tutustamaan ajankohtaisiin asioihin ja tiedotteisiin!

 • Simulaattorikausi on täydessä käynnissä ja tarjoamme upeat puitteet golfareille talven ajanksi harrastamiseen.

  Kivinavetan simulaattori on yksittäisvuoroille varattavissa päivittäin kello 8.00 – 22.00 välisiin aikoihin ja klubin alakerta vakiovuoroille ja vakiovuorojen ulkopuolisiin aikoihin myös yksittäisvuoroille.

  Nyt arkisin ennen kello 15.00 vuorot extra edulliseen hintaan: KGCN jäsenet 20 €/h ja vieraspelaajat 30€/h. Muut ajat: KGCN jäsenet 30 €/h ja vieraspelaajat 40€/h.

  Tule nauttimaan golfista sisätiloissa ja kehittämään swingiäsi talven aikana!

 • Kultaranta Resortin kauden 2024 kesätyöpaikat on julkaistu. Tarjolla on useita eri tehtäviä yhtiömme eri osastoilla. Hae ja tule osaksi iloista ja ammattitaitoista henkilökuntaamme.

 • Golfkauden 2024 pelioikeudet ovat myynnissä!

  Toimi siis heti ja varmista pelaamisesi kaudelle 2024!

 • Talven ryhmäliikuntakalenteri on julkaistu. Tule pitämään kunnostasi huolta ja tervetuloa treenaamaan!

 • Buffetlounaamme on mennyt talviunille ja kiitos kaikille tänä vuonna lounaalla käynneille. Jatkamme buffetlounaita keväällä 2024, joten seuraathan uutisointiamme lounaiden jatkumiseen liittyen. Paras tapa pysyi palveluistamme ajantasalla on tilata uutiskirjeemme. Voit tehdä sen alta löytyivästä linkistä.

 • Visit Naantali ja Visit Turku – sivustojen kautta pääset tutustumaan ajakohtaisiin palveluihin koko alueellamme. Vieraile sivustoilla ja täydennä lomasi upean alueemme tarjonnalla!