yritys

Töihin meille

Kultaranta Resort Oy on Naantalissa upean saaristoluonnon ympäröimä ravintola-, hotelli- ja vapaa-ajan asumisen keskittymä, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen vuoden ympäri. Toiminta on monipuolista ja erittäin asiakaslähtöistä. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on asiakkaalle tae onnistuneista juhlista, lomasta tai yritystapahtumasta.

Mikäli olet restonomi tai matkailualan opiskelija ja tarvitset harjoittelupaikkaa niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi valtteri.myrskyluoto@kultarantaresort.fi.

Keittiöpäällikkö

Etsimme huipputiimiimme Kultaranta Resortiin keittiöpäällikköä

Ketä etsimme

Etsimme työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa keittiöpäällikköä. Sinulla on sekä alan koulutus että tehtävään sopivaa aiempaa alan kokemusta, mutta omaat myös halun kehittyä edelleen ammatillisesti työssäsi. Toivomme sinun olevan positiivinen, innovatiivinen ja ratkaisuhakuinen persoona, joka viihtyy kanssamme pitkään. Perehdytämme sinut liiketoimintamme saloihin ja tuemme sinua työssäsi.

Tulevat tehtäväsi

Tehtävässäsi vastaat Ravintola Kultarannan ruokatuotteesta. Ravintola Kultarannan päivittäiseen toimintaan liittyvät vahvasti hotelliaamiainen, lounas sekä erilaiset yritys- ja juhlatilaisuudet.

Tässä tehtävässä johdat keittiötiimiä ja vastaat ruokatuotteen laadusta ja kehittämisestä sekä asiakastyytyväisyydestä ja tiimihengestä. Ymmärrät keittiön toiminnan tunnusluvut ja pyrit jatkuvaan kehittämiseen. Johdat keittiön operatiivista toimintaa kiireessäkin omalla esimerkilläsi ja hyvällä sykkeellä. Lisäksi työnkuvaan kuuluvat myös hallinnolliset tehtävät kuten tilaukset, työvuorosuunnittelu ja inventointi.

Osaat pitää langat käsissäsi etkä pelkää haasteita. Hyvät organisointi- ja paineensietokyvyt tukevat toimenkuvassasi onnistumista.

Tarjoamme sinulle

Tarjoamme sinulle välittävän ja kannustavan työyhteisön, jossa tulosta tehdään yhdessä toisiamme auttaen. Meille on erityisen tärkeää, että kaikki viihtyvät hyvin työyhteisössämme. Pääset ideoimaan ja kehittämään toimintaamme organisaatiossa, joka haluaa kasvaa ja kehittyä kaikilla toimialoillaan laadukkaasti.

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen, josta maksamme sinulle kilpailukykyisen palkan. Henkilöstöetuihimme kuuluu esimerkiksi kuntosalin käyttö sekä alueen muiden monipuolisten palveluiden käyttö henkilökuntahintaan.

Sijaintimme vuoksi ajokortti ja oma auto ovat eduksi.

Miten haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: valtteri.myrskyluoto@kultarantaresort.fi 15.12.2022 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja palkkaamme heti sopivan työntekijän löydyttyä. Työ alkaa 9.1.2023 tai viimeistään 20.3.2023.