yritys

Töihin meille

Kultaranta Resort Oy on Naantalissa upean saaristoluonnon ympäröimä ravintola-, hotelli- ja vapaa-ajan asumisen keskittymä, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen vuoden ympäri. Toiminta on monipuolista ja erittäin asiakaslähtöistä. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on asiakkaalle tae onnistuneista juhlista, lomasta tai yritystapahtumasta.

Mikäli olet restonomi tai matkailualan opiskelija ja tarvitset harjoittelupaikkaa niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi valtteri.uotinen@kultarantaresort.fi.

Pizzakokki

Etsimme nyt huippusuosittuun Heineken House -ravintolaan kesäkaudelle 2022 ammattitaitoista pizzakokkia määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-elokuun ajaksi (112,5 h/3vko).

Menestyt tehtävissä hyvin, mikäli sinulla on alan koulutus ja aikaisempaa kokemusta kokin töistä sekä hygieniapassi ja sujuva suomen kielen taito. Tunnet myös sesonkityön haasteet ja omaat joustavan, innokkaan ja motivoituneen asenteen työntekoon. Langat pysyvät käsissäsi myös pienen kiireen ja paineen keskellä. Osaat yllättää asiakkaat upeilla makuelämyksillä ja paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas.

Pizzakokin työtehtäviin kuuluu kaikki pizzerian keskeiset työtehtävät. Valmistat herkullisia gourmet-pizzoja tunnelmallisessa ja suositussa kesäravintolassa. Aikaisempi kokemus pizzan valmistuksesta on eduksi.

Vastavuoroisesti saat kilpailukykyisen palkan sekä monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

Meiltä löytyy tarvittaessa henkilöstöasuntoja vuokralle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: marko.markkanen@kultarantaresort.fi 10.5.2022 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Tarjoilija

Etsimme nyt kahteen ravintolayksikköömme Ravintola Kultarantaan sekä Kultaranta Heineken Houseen kesäkaudelle 2022 ammattitaitoisia tarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen kesä-syyskuun ajaksi (112,5 h/3vko). Ravintola Kultarannan päivittäiseen toimintaan liittyvät vahvasti hotelliaamiainen, lounas sekä erilaiset yritys- ja juhlatilaisuudet. Kultaranta Heineken Housessa tarjoilemme herkullisia gourmetpizzoja, raikkaita juomia ja hyväntuulista sekä asiantuntevaa palvelua.

Tarjoilijalta edellytämme aikaisempaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja organisointiin. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakastyöskentelystä. Serviisissä pistät aina parastasi. Paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas.

Vastavuoroisesti saat kilpailukykyisen palkan, monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

Meiltä löytyy tarvittaessa henkilöstöasuntoja vuokralle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: marko.markkanen@kultarantaresort.fi 10.5.2022 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo ennen hakuajan umpeutumista ja palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.