yritys

Töihin meille

Kultaranta Resort Oy on Naantalissa upean saaristoluonnon ympäröimä ravintola-, hotelli- ja vapaa-ajan asumisen keskittymä, joka tarjoaa ainutlaatuiset puitteet vapaa-aikaan, kokouksiin sekä juhlien järjestämiseen vuoden ympäri. Toiminta on monipuolista ja erittäin asiakaslähtöistä. Iloinen ja ammattitaitoinen henkilökuntamme on asiakkaalle tae onnistuneista juhlista, lomasta tai yritystapahtumasta.

Mikäli olet restonomi tai matkailualan opiskelija ja tarvitset harjoittelupaikkaa niin lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi valtteri.uotinen@kultarantaresort.fi.

Tarjoilija

Etsimme Ravintola Kultarantaan ammattitaitoisia tarjoilijoita määräaikaiseen työsuhteeseen elo-lokakuun ajaksi (112,5 h/3vko). Ravintola Kultarannan päivittäiseen toimintaan liittyvät vahvasti hotelliaamiainen, lounas sekä erilaiset yritys- ja juhlatilaisuudet.

Tarjoilijalta toivomme aikaisempaa työkokemusta, oma-aloitteisuutta, kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja organisointiin. Sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot ja nautit asiakastyöskentelystä. Serviisissä pistät aina parastasi. Paras palaute sinulle on tyytyväinen asiakas.

Vastavuoroisesti saat kilpailukykyisen palkan, monipuolisen ja kehittyvän työympäristön, jossa pääset hyödyntämään osaamistasi sekä oppimaan uutta. Olet osana tiivistä ja sitoutunutta työyhteisöä, jossa tehdään porukalla töitä yhteisten tavoitteiden eteen hauskanpitoa unohtamatta.

Meiltä löytyy tarvittaessa henkilöstöasuntoja vuokralle.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen: marko.markkanen@kultarantaresort.fi. Palkkaamme työntekijät heti sopivien henkilöiden löydyttyä.