ravintolat

Laadukkaita makuja lautasella

Hemmottele makunystyröitä herkullisella saaristoaamiaisella, gourmetpizzalla tai Kultaranta Kitchenin monipuolisella tarjonnalla.

Kotimaisia makuelämyksiä, kuuluisaa gourmetpizzaamme, välipalaa golfin oheen ja tuoreita raaka-aineita saariston omia tuottajia suosien. Tarjoamme upeat puitteet kaikenlaisiin ruokailutarpeisiin.

Kannamme kortemme kekoon ruokahävikin minimoimisessa ja olemme mukana ResQ Clubissa mahdollistaen hyvän ja laadukkaan ruuan kierrättämisen edullisesti lounaiden, vitriinituotteiden yms. osalta. Seuraa sovelluksessa tarjouksiamme.

Green Key – Sertifikaatti

Kultaranta Resortille on myönnetty Green Key -sertifikaatti vastuullisesta toiminnasta majoitus- ja ravintolaliiketoiminnassaan. Green Key on kansainvälinen ympäristömerkki, joka edistää kestävää matkailua. Tämän lisäksi Kultaranta Resortille on myönnetty Sustainable Travel Finland (STF) -merkki osoituksena pitkäjänteisestä työstä kestävän matkailun eteen. Visit Finlandin Sustainable Travel Finland -ohjelmaan voit tutustua täältä.

 • Kultaranta Kitchen

  Klubiravintolamme isoine terassineen palvelee asiakkaita päivittäin herkullisien ruoka-annosten, virvokkeiden ja vitriinituotteiden kera.

  Modernin klubirakennuksen tiloissa sijaitseva Kultaranta Kitchen isoine näköalaterasseineen ja anniskeluoikeuksineen on ykköspaikka herkutteluun tyylillä

  Aukioloajat:

  Ma – To8:00 – 16:00
  Pe8:00 – 17:00
  La – Su8:00 – 16:00
  HUOM! Ravintolassa tarjolla ma – la lounasajan jälkeen vitriinituotteita. Sunnuntaisin saatavilla vain vitriinituotteita.
  Lue lisää
 • Heineken House

  Herkulliset gourmetpizzat ja raikkaat juomat

  Kultaranta Heineken House on yhtä kuin rento tunnelma, kylmät juomat ja Naantalin parhaat pizzat.

  Aukioloajat:

  Ma-ToSULJETTU
  Pe16:00 – 20:00
  La13:00 – 20:00
  Su13:00 – 19:00
  Keittiö sulkeutuu 15min ennen ravintolan sulkemisaikaa.
  Lue lisää
 • Porho Bar & Grill

  Porho Bar & Grill on sulkenut ovensa kauden 2023 osalta. Nähdään taas keväällä 2024!

  Tervetuloa taas vuonna 2024 nauttimaan upeasta merimaisemasta ja herkullisista street food – ruoka-annoksista!

  Aukioloajat:

  SuljettuNähdään taas kesällä 2024!
  Lue lisää