marina

Venesatama Kultaranta Marina

Viihtyisä venesatama Naantalin kauniilla merimaisemilla. Tervetuloa viihtymään!

Veneilijöiden ja nautiskelijoiden keidas

Kultaranta Marina Naantalissa on täydellinen pysähdyspaikka veneilijöille sekä muille nautiskelijoille levätä ja viihtyä. Marinan ja satamapalveluiden kokonaisuuteen kuuluu kaikilta tuulilta suojaisat venepaikat, kahvila- ja ravintolapalvelut, pyykinpesu- ja kuivausmahdollisuudet sekä jätepiste. Venesataman yhteydessä on myös luonnonhiekkainen uimaranta, jossa voi pulahtaa uimaan.

Laajemmat palvelut löytyvät 1 kilometrin päästä Kultaranta Resortin klubitalolta.

Naantalin lumoavaan vanhaan kaupunkiin on vain kymmenen minuutin ajomatka ja Kultaranta Resortin monipuoliset palvelut golfkentästä ravintoloihin ja majoitukseen ovat vain kävelymatkan päässä.

Kiinnostaako venepaikka?

Kultaranta Marinassa on 142 venepaikkaa, jotka sopivat loistavasti kaikenkokoisille moottori- ja purjeveneille. Suojaisassa marinassa venepaikkoja on sekä myynnissä että vuokrattavana. Mikäli olet kiinnostunut laituriosakkeesta tai kausipaikasta, olethan yhteydessä pekka.jokisuu@kultarantagolf.fi.

Porho Bar & Grill palvelee Kultaranta Marinassa

Tervetuloa nauttimaan upeasta rantaterassista, livemusiikista ja herkullisista street food -annoksista! Poikkea syömään tai vaikka nappaamaan picnic-kori mukaan veneen kannelle.

Sijainti

60°27,4′, 21°56,1′

Vastaanoton puhelin

075 326 6000

Hinnat

  • päiväkäynti ilmainen
  • 35e / vrk

Vierasvenepaikka

Varaa vierasvenepaikka TÄÄLTÄ.

Satamapalvelut

Jätepiste

Pyykinpesu

Juomasvesi

Kahvilapalvelut

Tutustu Marinaan