Luhtihotelli

Standard

26 m2

Hiustenkuivaaja

Jääkaappi

Pyyheliinat

Parkkipaikka

50″ TV + Chromecast & Netflix

Terassi tai parveke

Vedenkeitin

Suihku & wc

Internet

Lemmikki

Ilmalämpöpumppu

Luhtihotellin Standard-huoneessa on kaksi erillistä vuodetta (2 x 90 cm) sekä vuodesohva (120 cm), tv, jääkaappi ja vedenkeitin. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc pyyheliinoineen sekä hiustenkuivaaja. Huone sijaitsee 1. tai 2. kerroksessa ja siinä on joko terassi tai parveke. Huoneessa on ilmalämpöpumppu.

Luhtihotellin Standard-huoneet sijaitsevat A- ja B-taloissa osoitteessa Isokyläntie 15 ja 17. Ilmaista pysäköintitilaa on aivan hotellin vieressä ja sisään huoneeseen pääset mobiiliavaimella tai perinteisellä huoneavaimella, jonka saat vastaanotosta.

Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Kultaranta Resortin Standard-huoneisiin. Muista ilmoittaa varausta tehdessäsi lemmikistäsi, jotta voimme varata teille lemmikin tarpeisiin sopivan huoneen. Lemmikkilisä on 30 € / varaus.

Majoitusinfo

  • Aamiainen tarjoillaan klubirakennuksessa Kultaranta Kitchenin tiloissa kello 8-10 aikavälillä 20.4.-27.10.

    Sesongin ulkopuolella tarjoamme aamiaista ainoastaan ryhmille tilauksesta.

  • Voit kirjautua sisään klo 15.00 alkaen. Jos saavut aikaisemmin, voit jättää matkatavarasi hotellin matkatavarasäilytykseen, kunnes huoneesi on valmis. Jos huone on valmis ennen klo 15.00, saatat päästä huoneeseesi ennen virallista sisäänkirjautumisaikaa.

    Huone on käytettävissänne lähtöpäivänä klo 12.00 saakka.

  • Kultaranta Resortin asiakkaille on ilmaista pysäköintitilaa sekä hotellihuoneiden, huoneistojen että Klubirakennuksen edustalla.

  • Myös lemmikit ovat lämpimästi tervetulleita Kultaranta Resortin Standard-huoneisiin. Muista ilmoittaa varausta tehdessäsi lemmikistäsi, jotta voimme varata teille lemmikin tarpeisiin sopivan huoneen. Lemmikkilisä on 30 € / varaus.

Muut vaihtoehdot

Varaukset ja tiedustelut

075 326 6000 | myyntipalvelu@kultarantaresort.fi