wellness

Saunat

Nauti lempeistä löylyistä erilaisissa saunatiloissamme.

Klubirakennuksen saunatilojen vapaa käyttö kuuluu majoittuvan asiakkaamme ja kuntosalilla, ryhmäliikuntatunnella tai golfkentällä treenaavan etuihin.

Hemmotteluhoidon, golfin tai treenin jälkeen voit rentoutua tavallisen saunan lisäksi myös turkkilaisessa höyrysaunassa.

Tervetuloa saunomaan!

Tiesitkö…

Mikäli haluat varata saunojamme yksityiskäyttöön, olethan yhteydessä myyntipalvelu@kultarantaresort.fi tai 075 326 6000.

Tilaussaunat alkaen 250 € / kolme tuntia.

Saunamme

 • Saunatiloissamme pääset rentoutumaan ja rauhoittumaan treenin, golfkierroksen tai aktiivisen päivän jälkeen. Turkkilainen höyrysauna ja tavalliset saunatilat naisille ja miehille sijaitsevat Klubirakennuksen alakerrassa.

 • Kultaranta Marinan ja Bar Porhon yhteydessä sijaitsee uusin saunamme. Meren äärellä sijaitsevan saunan lauteille mahtuu kerralla 5-10 henkilöä. Saunatilojen yhteydessä on kaksi suihkua ja pukuhuone. Terassia pitkin pääset laiturille ja voit pulahtaa vilvoittelemaan mereen.

  Kultaranta Marinan sauna soveltuu tyhy-päivien viettoon tai ystäväporukan saunailtaan.

 • Historiallisen rakennuksen yläkerrasta löytyy viihtyisä parvekkeellinen takkahuone sekä sauna. Saunaan lauteille mahtuu kerralla noin 8 henkilöä.

  Kivinavetan saunatila soveltuu esimerkiksi pikkujouluihin tai tyhy-päivien viettoon.

 • Lampolan tunnelmallinen takkatupa on eksoottinen ja intiimi tila pienimuotoisiin tilaisuuksiin. Perinteisen saunan lauteille mahtuu kerralla 10-12 henkilöä.

  Lampolan saunatila soveltuu polttareihin sekä kaveriporukan illanviettoihin.

 • Klubirakennuksen yläkerrassa sijaitsevan VIP Clubin saunan lauteille mahtuu kerralla 6 henkilöä, porrastetusti enemmänkin. Saunatilojen yhteydessä on myös pöytäryhmä ja oleskelutila sohvineen sekä oma, tilava terassi.

  VIP Clubin saunatila soveltuu tyhy-päivien ja polttareiden viettoon tai ystäväporukan saunailtaan sekä pikkujoulujuhliin.