wellness

Fysioterapia ja hieronta

Tervetuloa rentoutumaan, rauhoittumaan ja kuntoutumaan.

Hyvinvoiva keho on lähtökohta täysipainoiselle elämälle. Hemmotteluhetki hieronnassa, rentoutushoidossa tai rauhallisella luontopolulla antaa energiaa ja lisää hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.

Kultaranta Fysio on fysioterapia- ja hyvinvointiyritys, joka sijaitsee meren äärellä Naantalin Luonnonmaalla. Kultaranta Resort Oy:n upeissa ja viihtyisissä tiloissa tarjottavat palvelut koostuvat monipuolisista fysioterapia-, hieronta- ja rentoutushoidoista. Tämän lisäksi tarjoamme luonto- ja retkeilyopastusta yrityksille ja yksityisille ihmisille.

Ajanvaraus

Jaana Nieminen
Fysioterapeutti, hieroja, erä- ja luonto-opas
p. 045 676 9985

jaana.nieminen@kultarantaresort.fi


Minna Lehtola

Shiatsu – hieronnat

p. 050 912 9069


Tiina Hentula

Hierontaterapeutti

p. 040 545 0049

tiina.hentula@kultarantaresort.fi

Fysioterapia

 • Ammattitaitoiset ja kokeneet fysioterapeuttimme auttavat löytämään kullekin asiakkaalle ja kuhunkin vaivaan sopivimman hoitomuodon, joka voi olla esimerkiksi oikeiden liikeratojen opettelua ja ohjattuja harjoitteita, ohjattua harjoittelua kuntosalilla, venyttelyn ohjausta, hierontakäsittelyä, triggerpistekäsittelyä tai nivelten ja nikamien mobilisaatiota. Huolehdimme myös asiakkaan ja hoidettavan alueen kartoittamisesta, millä varmistamme fysioterapian turvallisuuden ja hoitomuodon sopivuuden.

 • Kinesioteipit tuki- ja liikuntaelimistön hoitoon sekä urheiluvammojen ehkäisemiseen
  Kinesioteippaus on Japanissa kehitetty menetelmä, jota käytään fysioterapian eri osa-alueilla hoitomuotona. Puuvillasta valmistettuja, hengittäviä kinesioteippejä käytetään vähentämään ja ehkäisemään kipua sekä lisäämään vartalon liikkuvuutta ja lihasvoimaa. Teippejä käytetään myös ohjaamaan liikettä ja parantamaan kehon käyttöä ja asentoa.Kinesioteippauksella ehkäistään urheiluvammoja ja vaikutetaan nivelten liikelaajuuteen.

  Naantalin Kultaranta Fysiossa tehdään kinesioteippauksia erilaisten lihas- nivel-, verenkierto- ja muiden vaivojen hoitoon. Kinesioteipit laittaa aina asiantuntija, asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan.

Hieronta- ja rentoutushoidot

 • Niska-hartiaseudun hoitoon ja hyvinvointiin
  Rentouttava hieronta keskittyy niskan, hartioiden ja selän alueelle. Nämä alueet kipeytyvät usein esimerkiksi toimistotyössä tai huonon istumis- tai nukkumisasennon seurauksena. Hieronta on tarpeen mukaan voimakastakin ja rentouttaa arjen kiireen ja stressin aiheuttamia lihasjännityksiä pään, niskan ja yläselän alueella.

  Hieronta edistää alueen verenkiertoa, parantaa liikkuvuutta ja helpottaa lihassärkyä. Olo on hieronnan jälkeen levollinen ja rentoutunut.

 • Rentoutushetki kiireiselle
  Intialainen päänhieronta on miellyttävä, kaikenikäisille sopiva hierontamuoto, joka vaikuttaa sekä fyysiseen kuin henkiseen oloon. Parhaimmillaan hoito kohottaa kehon vireystasoa jopa päivien ajaksi.

  Hartiaseudun, niskan ja pään energiapisteisiin keskittyvä intialainen päänhieronta on vuosituhansia vanha hoitomenetelmä. Se virkistää mieltä, kirkastaa ajatuksia ja elvyttää verenkiertoa. Rentouttava päänhieronta tapahtuma, jossa luodaan Sinulle hyvää oloa.

 • Lämmön ja hieronnan yhdistelmä rentouttaa kipeytyneitä lihaksia ja rauhoittaa kiireettömään hetkeen. Aineenvaihdunnan ja lymfaverenkierron tehostuessa keho alkaa puhdistua kuona-aineista ja mahdollisesti kertyneistä nesteistä. Kuumakivihieronta helpottaa myös unettomuutta sekä kipu- ja stressitiloja

 • Aromaattisessa hieronnassa hyödynnetään lämmitettyjen aromaattisten öljyjen vaikutusta sekä kehoon että mieleen. Hierontaöljyt sisältävät luonnonkasvien eteerisiä ja hoitavia öljyjä, niitä käytetään rentouttavissa vartalo-, jalka- ja käsihoidoissa sekä suolakuorinnassa.

  Lempeässä ja rauhallisesa hieronnassa käytetään lämmitettäviä eteerisiä öljyjä sekä hieronnassa että huonetuoksuna. Voit esimerkiksi hengittää piparmintun raikasta tuoksua kun tarvitset lisää energiaa ja virkeyttä tai laventelin pehmeää ja rauhoittavaa tuoksua kun haluat rentoutua ja nukahtaa helpommin.

 • Shiatsu on perinteikäs japanilainen kehon kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa käytetään erilaisia tekniikoita, kuten peukalolla ja muilla sormilla painamista, hierontaa, kevyttä nivelmobilisaatiota ja venytyksiä. Hieronnat toteutetaan ohuiden vaatteiden päältä.

  Shiatsulla voidaan helpottaa mm. rauhattomuutta, stressiä ja päänsärkyä. Shiatsu poistaa väsymystä ja lisää elinvoimaa.

  Chi Kung on rentouttava päähoito, jossa sormin stimuloidaan pään alueen tärkeimpiä akupisteitä.

  HUOM! Shiatsu – hierontojen ajanvaraus Minna Lehtola, 050 912 9069

Fysioterapia
Fysioterapia 30 min50 €
Fysioterapia 45 min60 €
Fysioterapia 60 min75 €
Fysioterapia 90 min95 €
Kinesioteippaus 30 min40 €
Hieronta ja rentoutushoidot
Klassinen hieronta 30min40 €
Klassinen hieronta 45min55 €
Klassinen hieronta 60min68 €
Klassinen hieronta 90min89 €
Intialainen päähieronta 45min55 €
Kuumakivihieronta 60min75 €
Kuumakivihieronta 90min 95 €
Aromaattinen hieronta 60min75 €
Aromaattinen hieronta 90min95 €
Äänimaljarentoutus 60min75 €
Shiatsuhoidot
Niska-hartia 30min40 €
Niska-hartia + Chi Kung-päähoito 60min69 €
Koko vartalo + Chi Kung-päähoito 90min89 €
Koko vartalo + Chi Kung-päähoito 120min119 €
Chi Kung-päähoito 30min

3 x sarjahoito 60min shiatsuhoitoon

3 x sarjahoito 90min shiatsuhoitoon
40 €

199 €

260 €
3 x sarjahoito 120min shiatsuhoitoon349 €