AKTIVITEETIT

Tutustu kokousryhmille tarjottaviin aktiviteetteihin

Tarjoamme kokousryhmille räätälöidysti aktiviteetteja niin ulkosalla kuin sisätiloissamme. Aktiviteetit vaihtelevat lyhyistä alle tunnin omatoimisista aktiviteeteista aina pidempiin koko päivän saaristosafareihin. Suunnitellaan yhdessä päiväänne sopiva kokonaisuus.

Olen yhteydessä myyntipalvelu@kultarantaresort.fi / 075-326 6000.

Tiesitkö…

Tarjoamme kokousryhmille päivän aikatauluun ja budjettiin sopivaa aktiviteettia niin ulkona kuin sisätiloissa toteutettuna. Lue alta lisää vaihtoehdoista, mutta kysy lisää mikäli haluatte kokonaan oman räätälöidyn aktiviteetin.

 • ⛳ Golf Promme johdolla golfopetusta harjoitusalueellamme niin aloitteleville sekä jo enemmän golfia pelanneille. Pääset lyömään palloa rangella eri mailoilla rennosti oman ryhmäsi kanssa sekä saat opetusta juuri sinun tarpeisiisi.

  ⛳ Hintaan sisältyvät golfmailat ja rangepallot.

  ⛳ Henkilömäärä: 6 – 20

  ⛳ Kesto: n. 1 ½ tuntia

 • 🚤 Näe ja koe upea saaristomme omin silmin. Pääset kipparin kanssa kiertämään lähialueilla ja vaikuttamaan halutessasi reittiin, jossa kuljette. Halutessasi tulette näkemään muun muassa presidentin kesäasunnon puutarhoineen mereltä käsin.

  🚤 Kultarannan PartyBoatilla meno on rauhallista ja pääset nauttimaan upeista maisemista. Tilaa tarjoilut valmiiksi veneeseen, niin sinun ei tarvitse kuin hypätä nauttimaan matkasta.

  Suosimme lähtemistä Kultaranta Marinan laiturista, jossa ilmaiset autopaikat asiakkaillemme. Voimme myös hakea ryhmän vaikka Naantalin Vanhakaupungin Merisalin edustalta. Kysyy lisää mahdollisuuksista.

  🚤 Henkilömäärä: 2 – 10

  🚤 Kesto: n. 2-3 tunti (aika ja kesto räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan)

 • ⭐ Äänimaljarentoutuksen aikana voit lepäillä alustalla mukavasti lämpimän peiton alla harmonisten äänten soidessa lempeän rauhoittavasti. Rentoutumisen aikana hengitys syvenee ja sydämen syke tasaantuu. Syvärentouttava äänimaljarentoutus vapauttaa stressitiloja, lihasjännityksiä ja lievittää kiputiloja.

  ⭐ Tunnet äänimaljojen rentouttavan värähtelyn peiton ja vaatekerroksen läpi ja voit vain laskeutua syvän rentoutumisen tilaan. Äänimaljarentoutuksessa päästään unen ja valveen rajamaille äänimaljojen muodostamien rentouttavien värähtelyiden ja äänten viemänä

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 20

  ⭐ Kesto: n. 1 tunti

 • 🍾 Skumppajoogassa kuohuviinilasi seuraa joogaajaa läpi harjoituksen. Tunnin aikana käydään läpi joogasta tuttuja liikkeitä, lasia liikuttaen ja pilke silmäkulmassa.

  🍾 Pue yllesi vaatteet, jotka tuntuvat mukavalta päällä. Emme käytä kenkiä, emmekä mielellään hameita. Tavoitteena on keskittyä kehonhallintaan, pitää hauskaa ja toivottavaa olisi, että harjoitteen jälkeen salissa olisi kupliva tunnelma ja iloinen puheensorina.

  🍾 Hintaan sisältyy 2 kaatoa skumppaa / joogaaja (myös alkoholiton mahdollinen)

  🍾 Henkilömäärä: 6 – 30

  🍾 Kesto: n. 1 tunti

 • 🎣 Haluatko lähteä kauniiseen ja uniikkiin saaristoon kalastusretkelle nauttimaan upeista maisemista ja ottamaan mittaan kalasaaliista. Ammattikalastajien kanssa toteutetuissa retkissä saalis on taattu ja pääsette ryhmässä toteuttamaan hauen, ahvenen ja kuhan heittokalastusta veneestä käsin. Retket soveltuvat hyvin kaikin taitoisille kalastajille.

  🎣 Hintaan sisältyvät: kalastusvene, kalastusvälineet, pelastusliivit ja oppaan palvelut.

  🎣 Kalastusluvat hankittava erikseen. Hinta noin 10 € / henkilö / päivä. Kysy lisää myös matkaeväistä, jotka Resortin kautta mukaan retkelle.

  🎣 Suosimme retkelle lähtöpaikkana Kultaranta Marinaa, jossa on ilmaiset parkkipaikat asiakkaillemme. Myös Naantalin Vanhakaupungissa ravintola Merisalin edustalta lähdöt ja palautukset ovat mahdollisia.

  🎣 Henkilömäärä: 4 henkeä / kalastusvene (max. kolme venettä)

  🎣 Kesto: n. 2-5 tunti

 • 🐟 Lähde onkimaan ryhmänä oppaan opastuksella ja avustuksella Kultaranta Marinaan. Haasta kaverisi ja muodosta joukkueet leppoisan onkimisen merkeissä. Kolme hengen joukkueissa kisaatte vastakkaiden aloittaen aina houkutusaineiden rakentamisesta.

  🐟 Hintaan sisältyvät onkivälineet, syötit ja oppaan palvelut.

  🐟 Ei henkilömäärä rajaa (iso ryhmä vaatii kaksi opasta)

  🐟 Kesto: n. 1 – 2 tuntia

 • ⛳ Haasta työkaverisi frisbee-ja/tai futisgolfin merkeissä 5-väyläisellä Monipelikentällämme.

  ⛳ Hintaan sisältyvät frisbee- ja futisgolfvarusteet.

  ⛳ Ei henkilömäärä rajaa

  ⛳ Kesto: n. 0,5 – 1 tuntia (monipelikentän kierros)

 • ⛳ Haasta työkaverisi golfkilpailun merkeissä ja suuntaa kokouspäivän päätteeksi Resortimme upean pääkentän viheriöille.

  ⛳ Aikalähdöin toteutettujen golfkilpailujen hintana sisältyy green fee, tulospalvelu, 2 x erikoiskilpailu, rangepoletti, golfkärryt ja klubirakennuksen saunatilat pyyhkeineen.

  ⛳ Ei henkilömäärä rajaa

  ⛳ Kesto: n. 4,5 tuntia (pääkentän kierros)