AKTIVITEETIT

Tutustu kokousryhmille tarjottaviin aktiviteetteihin

Tarjoamme kokousryhmille räätälöidysti aktiviteetteja niin ulkosalla kuin sisätiloissamme. Aktiviteetit vaihtelevat lyhyistä alle tunnin omatoimisista aktiviteeteista aina pidempiin koko päivän saaristosafareihin. Suunnitellaan yhdessä päiväänne sopiva kokonaisuus.

Olen yhteydessä myyntipalvelu@kultarantaresort.fi / 075-326 6000.

Tiesitkö…

Tarjoamme kokousryhmille päivän aikatauluun ja budjettiin sopivaa aktiviteettia niin ulkona kuin sisätiloissa toteutettuna. Lue alta lisää vaihtoehdoista, mutta kysy lisää mikäli haluatte kokonaan oman räätälöidyn aktiviteetin.

 • ⛳ Golf Promme johdolla golfopetusta harjoitusalueellamme niin aloitteleville sekä jo enemmän golfia pelanneille. Pääset lyömään palloa rangella eri mailoilla rennosti oman ryhmäsi kanssa sekä saat opetusta juuri sinun tarpeisiisi.

  ⛳ Hintaan sisältyvät golfmailat ja rangepallot.

  ⛳ Henkilömäärä: 6 – 20

  ⛳ Kesto: n. 1 ½ tuntia

 • 🚤 Näe ja koe upea saaristomme omin silmin. Pääset kipparin kanssa kiertämään lähialueilla ja vaikuttamaan halutessasi reittiin, jossa kuljette. Halutessasi tulette näkemään muun muassa presidentin kesäasunnon puutarhoineen mereltä käsin.

  🚤 Kultarannan PartyBoatilla meno on rauhallista ja pääset nauttimaan upeista maisemista. Tilaa tarjoilut valmiiksi veneeseen, niin sinun ei tarvitse kuin hypätä nauttimaan matkasta.

  Suosimme lähtemistä Kultaranta Marinan laiturista, jossa ilmaiset autopaikat asiakkaillemme. Voimme myös hakea ryhmän vaikka Naantalin Vanhakaupungin Merisalin edustalta. Kysyy lisää mahdollisuuksista.

  🚤 Henkilömäärä: 2 – 10

  🚤 Kesto: n. 2-3 tunti (aika ja kesto räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan)

 • ⭐ Äänimaljarentoutuksen aikana voit lepäillä alustalla mukavasti lämpimän peiton alla harmonisten äänten soidessa lempeän rauhoittavasti. Rentoutumisen aikana hengitys syvenee ja sydämen syke tasaantuu. Syvärentouttava äänimaljarentoutus vapauttaa stressitiloja, lihasjännityksiä ja lievittää kiputiloja.

  ⭐ Tunnet äänimaljojen rentouttavan värähtelyn peiton ja vaatekerroksen läpi ja voit vain laskeutua syvän rentoutumisen tilaan. Äänimaljarentoutuksessa päästään unen ja valveen rajamaille äänimaljojen muodostamien rentouttavien värähtelyiden ja äänten viemänä

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 20

  ⭐ Kesto: n. 1 tunti

 • ⭐ Tasavallan presidentin kesäasunto ja sen kaunis puutarha ovat parhaillaan remontissa, mutta tämä upea puutarha on nyt koettavissa Kultaranta Resortin kokoustiloista käsin.

  ⭐ Olemme kuvanneet parhaat palat ja oppaamme kanssa näet videolta puutarhan kukkaloiston, suihkulähteet, kauniit paviljongit ja rakennukset, sekä jylhän graniittilinnan mäellä. Kuulet samalla Kultarannan historiasta ja puutarhan kohteista. Vuorovaikutteisessa opastustilanteessa on myös mahdollisuus kysyä kysymyksiä.

  ⭐ Henkilömäärä: ei rajaa

  ⭐ Kesto: n. 60 minuuttia

 • ⭐ Rentoutuksessa yhdistyvät sekä äänimaljojen rentouttava värähtely että verbaalinen syvään rentoutumisen tilaan saattaminen. Hybridi sopii erityisesti, mikäli sisäisiä ääniä on vaikea saada hiljenemään, ja mielessä on tuhat ja yksi asiaa.

  ⭐ Rentoutuksessa kerronnan pääpaino on kehonmyötätunnossa ja armollisuudessa itseä kohtaan kaikkien yhteiskunnan vaatimusten ristitulessa. Rennossa kehossa sydämen syke tasaantuu, kipukokemus lievittyy ja stressitaso laskee.

  ⭐ Suositeltavana kaikille mukaan villasukat

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 30

  ⭐ Kesto: n. 45 minuuttia

 • ⭐ Kehon ja mielen kannettavaksi kertyy nykyisessä elämäntyylissämme monenlaista stressiä, väsymystä ja jännityksiä. Shindo -venyttely on tehokas tapa purkaa jo kertyneitä kuormituksia samoin kuin ylläpitää kehon joustavuutta ja ennaltaehkäistä jännitysten kertymistä. Samalla mieli kirkastuu ja rentoutuu. Shindo venyttely sopii lähes kaikenkuntoisille ja –ikäisille.

  ⭐ Shindovenytykset kohdistuvat mm. kehon energiaratoihin eli meridiaaneihin. Venytykset tuovat energiaradat kehosta esiin ja venyttelyn avulla on mahdollista tasapainottaa niitä. Samalla shindovenytykset rentouttavat tyypillisiä kehon jännitysalueita kuten alaselkää, hartiaseutua ja jalkoja. Venytykset ovat yksinkertaisia ja ne tehdään rauhallisesti omaa kehoa kuunnellen ja arvostaen.

  ⭐ Shindon perustana on kuusi meridiaanivenytystä, joissa sekä keho että mieli saavat joustavuutta. Erityisen tehokkaan venytyksistä tekee liikkeen, hengityksen ja keskittymisen yhdistelmä.

  ⭐ Venytyksessä otetaan hengitys tietoisesti mukaan ja liikkeen annetaan vaikuttaa itse kullekin sopivan ajan, kuitenkin itseä vähän haastaen. Venytyksestä alkuasentoon palautuminen tehdään myös ajatuksella ja rauhallisesti. Lopuksi tulee vielä ohjattu loppurentoutuminen.

  ⭐ Asusteeksi sopii oloasu tai verryttelyasu.

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 20

  ⭐ Kesto: n. 60 minuuttia

 • ⭐ Tunnilla tehdään pilatesharjoitteita, fasciavenytyksiä ja perinteisiä venytyksiä eri lähtöasennoissa lantionpohjan lihaksistoa vahvistavia harjoitteita unohtamatta. Lämmittely on rauhallinen suurine liikeratoineen. Harjoitteista on useampia eri variaatioita, joten tunti sopii kaikille.

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 30

  ⭐ Kesto: n. 45 minuuttia

 • ⭐ Istumisen vastapainoksi suunniteltu oman kehon vastuksella tehtävä treeni, joka maltillisen intensiteettinsä ja lyhyiden sarjojen ansiosta sopii kaikille. Harjoitteita tehdään eri lähtöasennoissa keskivartalon ja lantion alueen lihasten näytellessä tunnin aikana pääroolia. Tällä tunnilla haastetaan tasapainoa ja syviä lihaksia.

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 30

  ⭐ Kesto: n. 45 – 60 minuuttia

 • ⭐ Tunnin aikana treenataan musiikin tahdissa monipuolisesti koko kehoa lisävastuksella ja ilman. Hiki nousee takuuvarmasti pintaan ja syke hakkaa. Hitaasti tehtävät voimaharjoitteet tyhjentävät mielen kaikesta muusta joutuessasi keskittymään ja pinnistelemään kaikella tahdonvoimallasi viimeiset toistot.

  ⭐ Voimatreenin pariin voi kuitenkin saapua ilman minkäänlaista pohjakuntoa ja ohjaajan antamien vaihtoehtoisten liikkeiden ansioista myös tämä tunti sopii kaikille ikään, sukupuoleen tai aiempaan liikuntataustaan katsomatta.

  ⭐ Tarvitset mukaan pienen hikipyyhkeen, sisäpelikengät ja juomapullon. Tunti tarjoaa tehokkaan treenin koko keholle ja seuraavana päivänä sen saattaa nahoissaan tuntea. Otatko haasteen vastaan?

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 20

  ⭐ Kesto: n. 45 – 75 minuuttia

 • ⭐ Tule kokemaan uusi motivoiva tapa pitää kokous luonnossa. Ihminen on
  luonnonraikkaudessa tutkitusti selkeämpi, rennompi ja stressittömämpi. Tietoisen
  läsnäolon eli meditaation avulla keskittymiskyky nousee roimasti, arvokas
  mielikuvitus ja luovuus saa tilaa uusille ideoille.

  ⭐ Ohjatun kävelykokoustekniikan lisäksi hengitys-, rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita.
  Avaudu rennosti raikkaisiin tuloksiin, uusiin innovaatioihin, kehon ja mielen
  tasapainolla.

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 30

  ⭐ Kesto: n. 60 minuuttia (isommat ryhmät 90 minuuttia)

  ⭐ Aktiviteetin toteuttaa kumppanimme: Terhi Oinaanoja / Natural Emotions

 • ⭐ Tulevaisuuden aarrekartta

  ⭐ Aktiviteetti aloitetaan rauhoittavalla läsnäoloharjoitteella. Rentoudutaan tähän
  hetkeen kuunnellen omaa hengittelyä, kehon tunteita ja tuntemuksia. Tehdään
  muutama, lempeä, kehoa ja tunteita avaava joogavenyttelyliike, jonka jälkeen
  heittäydytään kirjoittamaan.

  ⭐ Kuunnellaan itseään: mitä minulle kuuluu tänään
  ja mitä unelmoin tulevaan? Mitä kaipaan elämääni ja mitä odotan tulevalta?

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 30

  ⭐ Kesto: n. 60 minuuttia (isommat ryhmät 90 minuuttia)

  ⭐ Aktiviteetin toteuttaa kumppanimme: Terhi Oinaanoja / Natural Emotions

 • ⭐ Työkavereiden lahjakkuuksien vahvistaminen

  ⭐ Hauska, itsetuntemusta vahvistava ja raikkaan rentouttavaa yhdessäoloa. Alkuun tehdään rentouttavia ja stressiä vapauttavia läsnäoloharjoituksia. Kuunnellaan ja vapautetaan kehon tuntemuksia. Sen jälkeen heittäydytään omaan leikkisään luovuuteen, vapauttamaan tunteet maalaamalla.

  ⭐ Sormilla maalaaminen ei tarvitse aiempaa maalaustaitoa. Jokainen on oman elämän luova taidemaalari. Maalauksen jälkeen etsitään ryhmissä uusia lahjakkuuksia työkavereiden maalauksista. Vahvistetaan positiivista ryhmädynamiikkaa ja tuodaan iloa arkeen. Lopuksi tehdään yhteinen kollaasi maalauksista.

  ⭐ Henkilömäärä: 6 – 30

  ⭐ Kesto: n. 60 minuuttia (isommat ryhmät 90 minuuttia)

  ⭐ Aktiviteetin toteuttaa kumppanimme: Terhi Oinaanoja / Natural Emotions

 • 🍾 Skumppajoogassa kuohuviinilasi seuraa joogaajaa läpi harjoituksen. Tunnin aikana käydään läpi joogasta tuttuja liikkeitä, lasia liikuttaen ja pilke silmäkulmassa.

  🍾 Pue yllesi vaatteet, jotka tuntuvat mukavalta päällä. Emme käytä kenkiä, emmekä mielellään hameita. Tavoitteena on keskittyä kehonhallintaan, pitää hauskaa ja toivottavaa olisi, että harjoitteen jälkeen salissa olisi kupliva tunnelma ja iloinen puheensorina.

  🍾 Hintaan sisältyy 2 kaatoa skumppaa / joogaaja (myös alkoholiton mahdollinen)

  🍾 Henkilömäärä: 6 – 30

  🍾 Kesto: n. 1 tunti

 • 🎣 Haluatko lähteä kauniiseen ja uniikkiin saaristoon kalastusretkelle nauttimaan upeista maisemista ja ottamaan mittaan kalasaaliista. Ammattikalastajien kanssa toteutetuissa retkissä saalis on taattu ja pääsette ryhmässä toteuttamaan hauen, ahvenen ja kuhan heittokalastusta veneestä käsin. Retket soveltuvat hyvin kaikin taitoisille kalastajille.

  🎣 Hintaan sisältyvät: kalastusvene, kalastusvälineet, pelastusliivit ja oppaan palvelut.

  🎣 Kalastusluvat hankittava erikseen. Hinta noin 10 € / henkilö / päivä. Kysy lisää myös matkaeväistä, jotka Resortin kautta mukaan retkelle.

  🎣 Suosimme retkelle lähtöpaikkana Kultaranta Marinaa, jossa on ilmaiset parkkipaikat asiakkaillemme. Myös Naantalin Vanhakaupungissa ravintola Merisalin edustalta lähdöt ja palautukset ovat mahdollisia.

  🎣 Henkilömäärä: 4 henkeä / kalastusvene (max. kolme venettä)

  🎣 Kesto: n. 2-5 tunti

 • 🐟 Lähde onkimaan ryhmänä oppaan opastuksella ja avustuksella Kultaranta Marinaan. Haasta kaverisi ja muodosta joukkueet leppoisan onkimisen merkeissä. Kolme hengen joukkueissa kisaatte vastakkaiden aloittaen aina houkutusaineiden rakentamisesta.

  🐟 Hintaan sisältyvät onkivälineet, syötit ja oppaan palvelut.

  🐟 Ei henkilömäärä rajaa (iso ryhmä vaatii kaksi opasta)

  🐟 Kesto: n. 1 – 2 tuntia

 • ⛳ Haasta työkaverisi frisbee-ja/tai futisgolfin merkeissä 5-väyläisellä Monipelikentällämme.

  ⛳ Hintaan sisältyvät frisbee- ja futisgolfvarusteet.

  ⛳ Ei henkilömäärä rajaa

  ⛳ Kesto: n. 0,5 – 1 tuntia (monipelikentän kierros)

 • ⛳ Haasta työkaverisi golfkilpailun merkeissä ja suuntaa kokouspäivän päätteeksi Resortimme upean pääkentän viheriöille.

  ⛳ Aikalähdöin toteutettujen golfkilpailujen hintana sisältyy green fee, tulospalvelu, 2 x erikoiskilpailu, rangepoletti, golfkärryt ja klubirakennuksen saunatilat pyyhkeineen.

  ⛳ Ei henkilömäärä rajaa

  ⛳ Kesto: n. 4,5 tuntia (pääkentän kierros)