kokoukset

Järjestä kokous Naantalin saaristoluonnon helmassa

Virkistäydy keskellä Naantalin luontoa ja järjestä kokous tai yritystilaisuus Kultaranta Resortin upeissa kokoustiloissa lähellä Turkua. Elegantit kokoustilamme yhdistävät tyylikkään kokonaisuuden ja toiminnallisuuden saumattomasti. Tarjoamme myös monipuolisia kokousaktiviteetteja golfista skumppajoogaan ja veneretkiin Suomen saaristoon!

Tyylikkäät kokoustilat majoituksella

Kokoustilamme ovat valoisia ja suurten ikkunapinta-alojen ansiosta luovat inspiroivan ympäristön luovuudelle ja tuottavuudelle. Tekninen varustelu edustaa nykypäivän tarpeita, tarjoten tarpeen tullen myös vaivattoman yhteydenpidon ja esitysten jakamisen etänä oleville osallistujille. Äänentoistolaitteisto ja suuret näytöt takaavat, että jokainen osallistuja voi seurata esityksiä selkeästi.

Kokoustilamme tarjoavat myös mahdollisuuden rentoutumiseen ja taukoihin. Voitte nauttia raikkaista juomista ja herkullisista välipaloista, jotka on tarjoiltu hienosti katettuna kokoustilaan tai halutessanne klubin ravintolaan. Näkymät ikkunoista ulos luovat miellyttävän yhteyden ympäröivään luontoon.

Olipa kyseessä tiimityöpaja, johtoryhmän kokous, liiketapaaminen tai luova työskentely, tilamme luovat inspiroivan ympäristön tehokkaalle ja onnistuneelle kokouspäivälle. Myös kokousmajoitus onnistuu Kultaranta Resortin viihtyisissä luhtihotelleissa ja lomahuoneistoissa. Tervetuloa luomaan merkityksellisiä hetkiä ainutlaatuisissa tiloissamme.

Tiesitkö…

Kokoustilojamme löytyy kolmesta idyllisestä ja erilaisesta rakennuksesta, joista vanhimman (Vanha päärakennus) kivijalka on muurattu jo 1400 – luvun lopulla. Suurin kokoustilamme (Seminaarisali) löytyy modernista klubirakennuksestamme ja vetää aina yli 100 henkeä kerralla kokoustamaan.

Kultaranta Resort on venuu.fi:n suosittelema kumppani

Pyydä tarjous