golf

Simulaattori

Trackman 4 Dual Radar

Meillä on tiloissamme kaksi TrackMan 4 Dual Radar -golfsimulaattoria. Kivinavettaan rakennetaan golfkauden ulkopuolella yksittäisvuoroille varattavaksi oma simulaattoritila, joka palvelee yksittäiskäyttäjiä. Klubin alakerran simulaattoriin myymme pääsääntöisesti talven ajaksi vain vakiovuoroja.

Trackman 4 -golfsimulaattori tarjoaa oikeanlaisen golfelämyksen sisäharjoitteluun. Voit harjoitella lyöntiä range-tilassa ja saat lyönnistäsi kaiken tarvittavan datan tai pelattavissasi on yli 200 upeaa kenttää ympäri maailmaa, mm. St. Andrews Old Course.

Tiesitkö…

Talven simulaattorikausi kestää marraskuun alusta aina golfkauden alkamiseen asti. Yksittäisvuoroja on varattavissa niin Kivinavetan kuin klubin alakerran simulaattoriin. Klubin alakerran simulaattoritilaan myydään myös vakiovuoroja.

Hinnasto:

Talvikausi (marraskuu-huhtikuu) – yksittäisvuorot:
Arkisin ennen kello 15.00
– KGCN jäsenet20 €/h
– Vieraspelaajat30 €/h
Arkisin kello 15.00 jälkeen ja viikonloput
– KGCN jäsenet30 €/h
– Vieraspelaajat40 €/h
Lunasta 10 kortit verkkokaupastamme tai paikan päältä.
Talvikausi (marraskuu-huhtikuu) – vakiovuorot:
– Prime Time (ark. 16.00 – 20.00), 2 tuntia / viikko1200 €
– Muut ajankohdat, 2 tuntia / viikko1000 €
Kesäkausi (toukokuu-lokakuu)
– KGCN jäsenet15 €/h
– Vieraspelaajat20 €/h

Ajanvaraus:

Kivinavetan simulaattori

KIVINAVETAN SIMULAATTORIKAUSI PÄÄTTYY SUNNUNTAINA 21.4.

Kivinavetan golfsimulaattoritila on varattavissa yksittäisvuoroille talvikauden ajan päivittäin kello 8.00 – 22.00 välisenä aikana. Ajanvaraus tapahtuu NexGolfin/Teetimen kautta. Saat vuorolle ovikoodin, jonka avulla pääset kulkemaan Kivinavetan päätyovesta vuorolle sisään. Mikäli varaat yksittäisvuoron vain vähän ennen vuoron alkua, niin olethan yhteydessä vastaanottoomme 075-3266000 tai aukioloaikojen ulkopuolella 044-7503888.

Klubirakennuksen simulaattori

Klubirakennuksen golfsimulaattori on varattavissa koko talven ajaksi vakiovuoroille (marraskuu-huhtikuu) ja yksittäisvuoroille vakiovuorojen ulkopuolisina aikoina. Golfkauden aikana (toukokuu-lokakuu) yksittäisvuorot varattavissa päivittäin kello 8.00-22.00 välisinä aikoina.

YKSITTÄISVUOROT:

VAKIOVUOROT: