golf

Simulaattori

Trackman 4 Dual Radar

Meillä on tiloissamme kaksi TrackMan 4 Dual Radar -golfsimulaattoria. Kivinavettaan rakennetaan golfkauden ulkopuolella yksittäisvuoroille varattavaksi oma simulaattoritila, joka palvelee yksittäiskäyttäjiä. Klubin alakerran simulaattoriin myymme pääsääntöisesti talven ajaksi vain vakiovuoroja.

Trackman 4 -golfsimulaattori tarjoaa oikeanlaisen golfelämyksen sisäharjoitteluun. Voit harjoitella lyöntiä range-tilassa ja saat lyönnistäsi kaiken tarvittavan datan tai pelattavissasi on yli 200 upeaa kenttää ympäri maailmaa, mm. St. Andrews Old Course.

Tiesitkö…

Talven vakiovuorojen simulaattorikausi kestävää marraskuun alusta pitkälle huhtikuuhun. Yksittäisvuoroille pystytetään simulaattoritila Kivinavettaan, joka aukeaa joulukuun tietämillä.

Kivinavetan simulaattori – yksittäisvuoroille

Kivinavetan golfsimulaattoritila valmistuu yksittäisvuoroille joulukuussa (tarkka päivä ilmoitetaan myöhemmin). Yksittäisvuoroille ajanvaraus tapahtuu NexGolfin/Teetimen kautta. Saat vuorolle ovikoodin, jonka avulla pääset kulkemaan Kivinavetan päätyovesta vuorolle sisään. Mikäli varaat yksittäisvuoron vain vähän ennen vuoron alkua, niin olethan yhteydessä vastaanottoomme 075-3266000 tai aukioloaikojen ulkopuolella 044-7503888.

Lunasta 10 kortit verkkokaupastamme tai paikan päältä.

Klubirakennuksen simulaattori – vakiovuoroille

Klubirakennuksen golfsimulaattori on varattavissa koko talven ajaksi (marraskuun alusta pitkälle huhtikuuhun) vakiovuoroille. Vakiovuorolaiset saavat oman kulkuavaimen, jonka avulla pääsevät kulkemaan klubirakennuksen alakerran ulko-ovesta ja simulaattorihuoneesta sisään vuorolle. Vakiovuorolaisten on mahdollista myös käyttää alakerran yleisiä pukutiloja sekä sauna- ja suihkuosastoa.