golf

Kultaranta Golf Club Naantali ry

KGCN

Kultaranta Golf Club Naantali ry on perustettu marraskuussa 2006. Alussa jäsenmäärältään hyvinkin pienen seuran maine mukavana ja hyvähenkisenä golfyhteisönä on kiirinyt ja jäsenmäärä on kasvanut.
Asiastaan innostuneiden seuran vapaaehtoisten vetämät teematapahtumat sekä erityispanostus seuran kustantamaan harjoitteluun ja erilaisiin hauskoihin kilpailuihin ja tapahtumiin ovat selvästi viime vuosina vain lisänneet mielenkiintoa seuraa kohtaan.

Jatkuvasta jäsenmäärän kasvusta johtuen Kultarannassakin kenttä on välillä täynnä. mutta pelaamaan kuitenkin pääsee yhä suhteellisen nopeallakin varausajalla. Kultaranta Resortin monipuolisen palvelu- ja vuokrapelioikeustarjonta on myös yksi niistä asioista, joka erottaa kokonaisuuden positiivisesti muista lähialueen kentistä.

KGCN jäsenet ovat erittäin aktiivisia ja seurasta onkin tullut tiivis yhteisö, josta jokainen uusikin tulija löytää helposti paikkansa ja mukavaa peliseuraa.

Lue alta tarkemmin Kultaranta Golf Club Naantalin toiminnasta ja liity mukaan hienoon golfyhteistöön.

Tiesitkö…

KGCN jäseniä oli kauden 2023 päättyessä 1 367.

Jäsenemme pelasivat kaudella 2023 yhteensä 22 985 kierrosta kilpailukierrokset mukaan lukien. Pääkentällä yhteensä kierroksia kertyi hienot 35 567.

Linkit KGCN – sivuille