golf

Opetus ja kurssit

Golf Pro Ville Rintala

Kultaranta Resortin Golf Pro Ville Rintala

Laji lähellä sydäntä

Golfurani alkoi 1987 Raumalla. Laji vei nopeasti mennessään ja voinkin kutsua itseäni ylpeänä ”golfhulluksi”. Useiden tuhansien lyöntien jälkeen kiinnostuin golfin tekniikasta ja aloin tutkia lajia tarkemmin. Miksi pallo lentää milloin mihinkin, tai miksi duffaan tai lyön slaissia. Tämä kiinnostus vei minut peliuran jälkeen Vierumäelle opiskelemaan golfohjaajaksi ja lopulta golfopettajaksi. Olen toiminut golfopettajana vuodesta 2002 lähtien, Nakkila Golfissa, Uudenkaupungin Golfissa, Rauma Golfissa ja viimeiset 6 vuotta Kultaranta Resortissa. Olen tehnyt myös yli 90 golfopetusmatkaa luotsaten satoja innokkaita golffareita ympäri maailman.

Huippuolosuhteet harjoittelulle

Kultaranta Resortin golfopetuksen tarkoitus on mahdollistaa huippuolosuhteet kaiken tasoisten pelaajien oppimiselle. Oppimisen tueksi käytössäsi ovat 20 paikkainen range, jossa 6 katettua lyöntipaikkaa, hyvät lähipelin harjoitusalueet sekä markkinoiden paras lyöntianalysaattori TrackMan 4 Dual Radar.

”The more you practice, the luckier you get.” – Gary Player –

”Uskon, että omat kokemukseni ja oivallukseni ovat muokanneet minusta helposti lähestyttävän opettajan, joka ymmärtää jokaisen golffarin ”tuskan” tämän upean lajin opettelemisessa.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään myös sinun pelistäsi nautinnollisempaa! Nähdään rangella.”
Green Card – kurssien hinnat
Aikuinen139 €
Nuoriso (alle 18 vuotta)99 €
Green Card – kursseille ilmoittautuminen
Ti – Ke 16.-17.8.2022 kello 17.00-20.30 molempina päivinäilmoittaudu
Ti – Ke 23.-24.8.2022 kello 17.00-20.30 molempina päivinäilmoittaudu

Kurssilla opetetaan golfin perusteet niin käytännön kuin teorian tasolla eikä aikaisempaa kokemusta lajista tarvita. Kurssit järjestetään vastuullisesti turvavälit huomioiden. Hinta sisältää opetuksen, välineet, pallot, kurssimateriaalin sekä itse green card –kortin. Jokaiselle kurssin suorittaneelle on tarjolla edullisia pelioikeuspaketteja sekä liittyminen Kultaranta Golf Club Naantaliin ilman liittymismaksua.

Golfopetus – KGCN jäsenet
1 tunti yhdelle/kahdelle60 €
1 tunti kolmelle70 €
Golfopetus – vieraspelaajat
50 min yhdelle60 €
1 tunti kahdelle70 €
1 tunti kolmelle80 €
Golfopetus ryhmille
1 – 2 tuntia170 € + 20€/hlö
Ryhmävaraukset sähköpostilla myyntipalvelu@kultarantaresort.fi