golf

Golfkurssit ja opetus

Golf Pro Ville Rintala

Kultaranta Resortin Golf Pro Ville Rintala

Laji lähellä sydäntä

Golfurani alkoi 1987 Raumalla. Laji vei nopeasti mennessään ja voinkin kutsua itseäni ylpeänä ”golfhulluksi”. Useiden tuhansien lyöntien jälkeen kiinnostuin golfin tekniikasta ja aloin tutkia lajia tarkemmin. Miksi pallo lentää milloin mihinkin, tai miksi duffaan tai lyön slaissia. Tämä kiinnostus vei minut peliuran jälkeen Vierumäelle opiskelemaan golfohjaajaksi ja lopulta golfopettajaksi. Olen toiminut golfopettajana vuodesta 2002 lähtien, Nakkila Golfissa, Uudenkaupungin Golfissa, Rauma Golfissa ja viimeiset 6 vuotta Kultaranta Resortissa. Olen tehnyt myös yli 90 golfopetusmatkaa luotsaten satoja innokkaita golffareita ympäri maailman.

Huippuolosuhteet harjoittelulle

Kultaranta Resortin golfopetuksen tarkoitus on mahdollistaa huippuolosuhteet kaiken tasoisten pelaajien oppimiselle. Oppimisen tueksi käytössäsi ovat 20 paikkainen range, jossa 6 katettua lyöntipaikkaa, hyvät lähipelin harjoitusalueet sekä kaksi markkinoiden parasta lyöntianalysaattoria TrackMan 4 Dual Radar.

”The more you practice, the luckier you get.” – Gary Player –

”Uskon, että omat kokemukseni ja oivallukseni ovat muokanneet minusta helposti lähestyttävän opettajan, joka ymmärtää jokaisen golffarin ”tuskan” tämän upean lajin opettelemisessa.
Ota rohkeasti yhteyttä ja tehdään myös sinun pelistäsi nautinnollisempaa! Nähdään rangella.”