aktiviteetit

Luontopolku

Kultaranta Kuru

Ulkoilua vuoden ympäri – upeassa saaristoluonnossa

Maailman kaunein saaristo tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden liikkua ulkona vuoden ympäri. Kultaranta Resortin merellinen ympäristö on erinomainen paikka irtautua arjen rutiineista.

Kesällä voit retkeillä luontopoluilla, sup-lautailla, kalastaa tai uida. Luonnonhiekkainen uimaranta sijaitsee Kultaranta Marinassa vain 600 metrin päässä vastaanotostamme ja ravintolapalveluista.

Talvella tekemistä tarjoavat muun muassa saaristolaismaisemissa kulkeva hiihtolatu tai vaikkapa ohjattu lumikenkäretki. Alueelta löytyy etsittävää myös geokätköilystä innostuneille.

Koe 80 hehtaarin upea ulkoilualue

Kultaranta Resortin oma 80 hehtaarin ulkoilualue luontopolkuineen sijaitsee aivan lähellä karunkauniissa saaristolaismaisemissa. Karpaloisen laavu- ja tulipaikalle voit pysähtyä makkaranpaistoon tai nokikahvien keittoon. Tuothan mukanasi omat polttuupuut. Ulkoilualueen kartan saat vastaanotostamme tai voit ladata sen alapuolelta puhelimeesi.

Kultaranta Kurun ulkoilualueen kartta

Saapuminen ja auton pysäköiminen

Aja Naantaliin ja käänny Rymättyläntieltä Särkänsalmentielle. Jatka Kultaranta Marinaan, josta pääset Virventielle, jonka varrella sijaitsee auton pysäköintipaikka. Kartassa näkyvälle Kalliotielle autoa ei saa pysäköidä. Ylitä varovaisesti Rymättyläntie ja kävele 500 metriä Kalliotietä pitkin ja olet ulkoilureitistön aloituspaikassa.

Karpaloisen laavu- ja tulipaikka

Legendaarisella Ketunlenkillä oleva Karpaloisen laavu- ja tulipaikka on vapaassa käytössä, samoin Ilveskallion reitti. Karpaloisen alueella voit polttaa itse tuomiasi puita siihen varatulla tulentekopaikalla. Laavun tulipaikalta on poistettu vedenkeräilyyn tarkoitettu tynnyri. On hyvä muistaa, että tulentekijä vastaa aina sen sammuttamisesta. Metsäpalo- ja ruohikkopalovaroituksen aikana tulenteko on ehdottomasti kielletty.